Eltelt pár hét, jöjjenek hát a december közepi magyar tracker információk, csak nektek, csak itt.

  • A 1st Torrent-en nyitva a regisztráció, így aki be szeretne kerülni, annak most itt a remek alkalom. Az oldalon jelenleg közel 30 ezer felhasználó és 25 ezer torrent várja a leendő tagokat.
  • A BladeSector-on ma éjjel ért véget a mikulásos freeleech. Az oldalon feltöltési verseny és filmkvíz is folyamatban van. A BladeSector-on is megtalálható immár a torrent letöltésével elért arány megjelenítése.
  • Az Indep-en valamiféle karácsonyi nyereményjáték van, de a lényegi információt elég nehéz kihámozni belőle, és nem biztos, hogy a játék legnagyobb nyertesei a felhasználók…

Akiknek a neve mellett sárga csillag [donor] lesz december 25-ig, azok között kisorsolunk 10 db Indep-es pólót.
Ennek az a feltételek, hogy rendeld meg a pólót, miközben a csillag ott van a neved mellett, ha játszani akarsz!
Az esély nagy, hisz nem biztos, hogy sokan megrendelik a pólót, ezalatt a 2 hét alatt. 🙂

Itt tudod megrendelni a pólót: http://indep.eu/ippolo.php
Sárga csillagot itt tudsz szerezni.

Ui: Ha ez alatt az idő alatt rendeled meg a pólót, akkor a későbbiekben nem kell kifizetned, és nem lesz semmilyen következménye a dolognak

  • A GetDown nevezetű tracker visszatérni látszik. Az oldalon freeleech van az év végéig, és aki december 16-a előtt regisztrál, 10GB feltöltést nyer. Ez mind szép és jó, de a regisztráció menete nem a leggyorsabb, legalábbis nekünk még nem jött meg a visszaigazoló email. Egyébként jó pont, hogy a regisztrációhoz nem kell felesleges mezőket kitölteni, csak felhasználó név és email szükséges, a többit – elvileg – a rendszer intézi.
  • A BitGate-en a hó elejétől működik a Freetorrent szekció, jelenleg is két sorozat egy-egy teljes évadát tudjuk letölteni “ingyenesen”.
  • A PirateDay-en elkészült az új skin, de a régi is bent van a rendszerben.
  • Az EVOlution-on is freeleech lesz december 14-től, ill. úgy néz ki már most is az van.

Ahogy mindig, most is várjuk a további infókat, akár email, akár hozzászólás formájában.