Szinte egyszerre tűnt el két meghatározó magyar felirat oldal a napokban. Az egyik átalakult, a másik pedig remélhetőleg csak átmeneti problémákkal küszködik.

A hosszupuska, amely jobbára a sorozat feliratokra specializálódott pár napja eltűnt, a megszokott címen egy Under Consturction kép található, és link a forumra.
A hosszupuska új címén, a www.hosszupuska.hu –n pedig egy blog található, ami sorozatokkal foglalkozik. (Ide egyébként jelenleg is keresnek embereket akik blogolnának.)

A másik oldal ami betegeskedik a SuperSubtitles ami tekintélyes múltra tekinthet vissza. Ezen az oldalon nemcsak a friss sorozat feliratok találhatóak meg, de szinte az összes újabb és kevésbé újabb filmhez felirat, rengeteg verzióba. Az oldal mögött lelkes és nagy létszámú közösség van, akik aktív életet folytatnak a forumon, ahol lehet feliratot kérni, véleményezni és megköszönni. A feliratok.hu társaságot a jogvédők többször is megtámadtak, így az meglehetősen kusza az oldal mögött található rendszer. Feliratokat emailben kell elküldeni, és az adminok teszik ki az oldalra, központi oldaluk pedig jól elvan rejtve a kíváncsi szemek elöl. Általában több www mirror is van, ami a feliratok.hu adatbázisát használja, a felhasználók ezeken keresztül tudnak letölteni.
A feliratok.hu mirrorjain a mai nap nagyrészt a „Hiba, nem tudok csatlakozni!” felirat fogadta a látogatókat.
Hír eddig nincsen arról hogy mi a gond és hogy mikorra áll helyre.