Hosszú hallgatás és több mint 20 hónapos leállás után visszatért a Demonoid, a torrentezés egyik nagy öregje, és ikonja. A sitehoz tartozó tracker már hetekkel korábban éldezeni látszott, most azonban már a teljes weboldal használható. Akinek volt korábban felhasználói fiókja az oldalra, nagy eséllyel tudja használni, még a régebbi torrent fájlok is megtalálhatóak az oldalon.

A hányattatott sorsú oldallal sok minden történt az elmúlt években, de úgy tűnik, sikerült minden problémát elhárítani. Az oldal most használható címe a demonoid.ph, de a korábbi .com és .me is ide fognak mutatni. A mai elindulás egyébként a TorrentFreak információi szerint egy “pre-launch”, szóval még benne van a pakliban, hogy kisebb-nagyobb leállások lehetnek.

A staffnak minden esetre gratuláció a kitartásért, reméljük, még sokáig tudhatjuk magunk között a Demonoid-ot, mint az egyik legnagyobb torrentoldalt.

demonoid

 Üzenet a főoldalon

A “pre-launch” tényleg elég valós, többször futhatunk bele hibaüzenetekbe az oldalon, hogy a terhelést nem bírja a szerver.

demonid_load