Idén is nyerhettek jegyeket a Hacktivityre, ezúttal rendhagyó módon.

Október 11-12-én immár tizedik alkalommal újra Hacktivity Budapesten, Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT Biztonsági Fesztiválja. 1200 hacker a világ minden tájáról, előadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termékdemonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live show-k, 24 órán át tartó hackerverseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti party!

Az idei esztendőben is két szerencsés olvasónk lehet gazdagabb egy-egy belépővel a rendezvényre. Idén két módon juthattok nyeremény jegyekhez. Az egyik egy nyereménysorsolás, melyen egy egyszerű kérdés megválaszolásával részt veszel a nyereményjáték sorsoláson. Ehhez a formot lejjebb találod.

A másik játék egy kis bűvészkedést igényel. Az alábbi fájlba elrejtettem a játék “jelszavát”. Aki először beírja kommentbe a helyes megfejtést, azé a jegy. Amennyiben a nyereménysorsolás időpontjáig nem érkezik érvényes megfejtés, akkor mindkét jegyet a könnyebb kérdéssor helyes kitöltői között sorsoljuk ki. A játékra történő jelentkezés határideje: 2013.10.04. 23:59.

Az ajándékot a Hacktivity Kft. ajánlotta fel.

Jelen nyereményjáték alkalmazás adatainak kezelője és szervezője a MediaArt Online Megoldások Kft. (továbbiakban: Szervező). Felhasználó az űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat a Szervező jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.
A Felhasználó felelős az általa megadott adatok megfelelőségéért. A Szervező a Felhasználó által hibásan megadott adatokért nem tehető felelőssé. A Szervező a megadott adatokat másnak nem adja át. A Szervező a Felhasználó által megadott adatokat a nyereményjáték nyertesének kiértesítésére használhatja fel. Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 2011. évi CXII. törvény előírásainak.

Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-69881/2013.

Update 1: Gratulálunk az első jegy nyertesének, MGS-nek. A megoldást itt találjátok. Ne csüggedjetek, játszatok, a másik jegy még gazdáját keresi!

Update2: A kvízt lezártuk, jelenleg a kiértékelés és a sorsolás tart. Amint meg vannak az eredmények jelezzük itt és Facebookon.

Update3: Meg van a nyertes is a kvízre, dareeo nevű olvasónk a szerencsés. Van tartalék nyertes is, ha véletlen dareeot nem érnénk el.