Összefoglaljuk az elmúlt pár hét nagyobb hazai tracker infóit.

 • A BeLoad igen érdekes akcióval lépett elő. Azért, hogy a peer számot feljebb tornásszák az oldalon, új témákkal kecsegtetik a felhasználókat – sóhaj.

  Update, 2010.04.07 17:10 – PEER AKCIÓ:
  A peer szám alapján szeretnénk akciót hirdetni a részetekre, amely a következőképpen alakul:

  500.000 tartós peer szám elérése esetén elérhetővé tesszük a felhasználóknak a szűrke témát a weboldalhoz.
  700.000 tartós peer szám elérése esetén elérhetővé tesszük a felhasználóknak a arany témát a weboldalhoz.

 • Úgy néz ki, hogy az iNSANE-t is elérte a “nagy” oldalak sorsa, kereskednek a meghívókkal. Ennek hatására az oldal vezetősége úgy döntött, hogy határozatlan időre bezárják az oldalt, és a meghívó küldéseket is befagyasztották.
 • A bH-ról egy kis közjáték után törölte magát a CiNEDUB “képviselője”. Sokan attól tartottak, hogy így a friss mozis filmekről is le kell mondaniuk, de szerencsére nem így van, csak az előzetes információktól esünk el, a filmeket továbbra is kiadja a csapat. (A fórum témát egyébként már törölték is a bH-n.)
  A húsvéti freelech egyébként látványosan megnövelte az oldal forgalmát, egészen 3 GB/s fölé:

  Picture 1

 • A PREtoriansnak volt egy kis problémája a domian körül. Nem külsős támadás vagy egyéb hiba miatt nem volt elérhető néhol a tracker, hanem nemes egyszerűséggel a domain cím lejárt, és elfelejtették meghosszabbítani. Szerencsére a hibát gyorsan orvosolták, így volt aki észre sem vette a kis bakit.
 • A TorrentHun április 5. óta áll, hardver hiba miatt (alaplap és táp meghibásodás). Az oldalon közölt információk szerint “Az új alaplap beszerzése eltarthat akár néhány napig is”. Ezidáig a problémát nem sikerült elhárítani.

Ha valami fontos, ami kimaradt, emailben közöljétek.