A hétvégi magyar tracker infó most elég szegényes lett, aki esetleg tud még további érdekes hírt, ne tartsa magában.

  • A PREtorians staffja azon gondolkodik (a legfrissebb szavazás alapján), hogy eltörlik az arányrendszert, és helyette a jövőben csak a SeedMeter maradna. A szavazók legnagyobb (43%) részét nem hozza lázba a kérdés, számukra mindegy. A dönteni képes felhasználók közül a nagyobb tábor (a szavazók 33 százaléka) jó ötlenek tartja, míg a kisebbik rész szerint (24%) nem jó ötlet ez a fajta újítás.
  • A bH oldalán továbbra is a freeleech van, lassan már “állandóan”. Ez egyébként merőben nagy változás, a korábbi évekhez képest, amikor is nagyritkán, főleg karácsonykor volt ingyenes a letöltés. Innen már lassan csak egy újabb ugrás az a dolog, amin az előbb említett PREtorians gondolkodik.
  • A TvStore oldalán újabb sol szerzési lehetőség, a félkarú rabló mutatkozott be a hónap elején. Használatával, ha ügyesek vagyunk, újabb sol-okat szerezhetünk, ám ha a szerencse nem áll a mi oldalunkra, nagyon hamar el is veszíthetjük őket. Ha éppen sol túltengésben szenvedünk, akkor fel is ajánlhatjuk azok számára, akiknek kevés van. (A sol-okból meghívót és egyéni rangot is vásárolhatunk saját magunk számára.)
  • A Malackán (pontosan nem tudjuk már, hogy ez az eredeti Malacka, vagy már a sokadig reboot) csak (!) ezen a hétvégén szabad a regisztráció. Ha sietünk és még vasárnap estig sms támogatást küldünk az oldalnak, a cserébe kapott feltöltést duplán írják jóvá – őrületes!