Megpróbálunk újra életet lehelni a sorozatba, és időnként összeszedjük a kisebb-nagyobb hazai torrent híreket. Lássuk tehát:

  • Visszatért a TorrentMasters oldal a működő trackerek közé (még novemberben álltak le), és egyúttal magukba olvasztották (egyesültek) a HunTorrent oldalt. Az új oldalra a HunTorrent felhasználók is be tudnak már lépni, akinél email cím ütközés volt, vagyis mindkét oldalon regisztrált, annak a TorrentMasters adataihoz hozzáírták a HunTorrenteset.
  • Bezárt a BitWare oldala. A hivatalos információ szerint nem történt razzia, vagy hasonló, egyszerűen “belefáradtak”. Január közepéig a felhasználók a Majomparadé oldalára regisztrálhatnak át. Az átregisztrációval a feltöltött adatmennyiséget is átviszi.
  • A XiDER és a BeLoad összeolvadt és egy új oldal jött létre a fúzióból. Az új site neve eStone. A két oldal felhasználói és torrentjei összefésülésre kerültek.
  • Freereg van a (new)iNSANE, a Ztracker és a Newfindline oldalakon is többek között.

És bár nem tracker, de mégis hazai. Bezárt a BWX, vagy régi nevén a Kenyér FTP (igen, még vannak működő ftp-k is a nagyvilágban). Semmi extra információnk nincs, csupán amit mindenki tud, aki bent volt: “Hatósági megkörnyékeződés miatt nagy sajnálattal, de végleg leálltunk. Bocs srácok.”