Több honlapon olvasható volt, hogy a Bëlga idei lemezei ingyenesen letölthetőek lesznek. A hír az együttes oldaláról származik, tehát megbízható forrásból tudjuk. A srácok az év eleje terveik szerint négy új lemezt adnak ki.

“Ebben az évben a fiúk 4 vadonatúj lemezzel ajándékozzák meg önmagukat és tisztelt mindenki mást, aki szereti” – olvasható a Bëlga honalpján. Ráadásul az összes lemez még az év első felében jelenik meg. Az első 3 tavasszal, márciustól májusig, a negyedik pedig a nyár elején, június 10-én kerül a boltokba. A négy lemez négy különböző zenei stílust és mondanivalót tartalmaz (politikai, “oktatási segédanyag”, egy a badaizmus jegyében, egy pedig a klasszikus belga stílusban).

A Quart.hu-nak a srácok elmondták azt is, hogy a lemezek megvásárolhatóak is lesznek, mindösszesen 400 forintért, így az igazi gyűjtők is örülhetnek, hiszen gazdagodhat a polcukon lévő Belga gyűjtemény. Ami viszont ennél is pozitívabb, hogy a letöltéshez még regisztrálni sem kell majd, bárki bármikor letöltheti az albumokat.

További részletekért érdemes február 10-től a Belga weboldalának a “Belga tavasz” mikrosite-ját felkeresni: http://belga.hu/belgatavasz/

(via quart.hu)