Egy magát “TheDarkOverlord” -nak nevező hackercsoport jóval a hivatalos premier előtt elérhetővé tette a Netflix The New Black című sorozatát. A csoport által feltöltött anyag nem a végleges, de ahhoz nagyon közeli verzió. Érdekesség a leak kapcsán, hogy a csapat megkereste a stúdiót, és úgy mond “váltságdíjat” kértek cserébe, amiről még írásos megállapodás is készült.

A rész, hova máshova mint a Pirate Bay-re töltötték fel, ahogy már említettük, még nem végleges, de meglehetősen jó minőségben. A korábban kiszivárgott sorozat részektől eltérően ez a leak talán még azért is fájó, mert a bemutató még igen csak messze van, júniusban tervezte ugyanis leadni a Netflix a sorozatot.

A bevezetőben említett váltságdíjat (ami egyébként 50 bitcoin volt, átszámítva több mint 70 ezer dollár) végül nem kapták meg a kalózok. A “büntetése” meg is lett, az első rész mellett a kalózok feltöltötték a Pirate Bayre a sorozat első tíz részét. Nem ez volt ez első profit orientált hackje a csapatnak, más cégeket is megkerestek már hasonló ajánlatokkal. Szóval nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet mondok, de most a rossz fiúk tényleg rossz fiúk voltak, és nem tudok velük szimpatizálni.

(via torrentfreak)