Meglehetősen régen volt már ilyen bejegyzés, és úgy láttam, hogy anno tetszett, így most ismét összeszedtem pár olyan trackert, amiről talán még senki sem hallott. Persze a listában vannak régi kedvencek is, azért remélem, hasznát veszitek.

Arabfilms

arabfilm

Az Arabfilms nevéből adódóan arab nyelvű filmekkel foglalkozik elsősorban. A teljes filmek mellett még tv show-kat, zenéket és egyéb videókat is találunk az oldalon. Több mint 5000 torrenttel és 10 ezernél is több felhasználóval büszkélkedhet az oldal. Szerencsére angol nyelv is van az oldalon, így könnyen használható.

Regisztrációs link: http://www.arabfilms.org/signup.php

Salad

salad

A Salad egy olyan tracker, amely leginkább különleges tartalmával hívja fel magára a figyelmet. Az oldalon főleg egészségügyi, üzleti, önvédelmi, és hasonló témájú torrentek vannak. Dokumentumok, videók és hanganyagok formájában. Nem hétköznapi tartalom, az biztos. Több mint 6000 felhasználó és több mint 2000 torrent vár benneteket.

Regisztrációs link: http://salad.tl/signup.php

Wunza:

wunza

A Wunza egy Gazelle alapú torrentoldal, amely főleg azoknak lehet jó választás, akik a filmeket szeretik, hiszen az oldal a filmekre specializálódott. 2400 felhasználó és egyelőre csak 400 körüli torrent szám jellemzi az oldalt.

Regisztrációs link: http://wunza.ws/register.php

World Wrestling Torrents

wres

World Wrestling Torrents (WWT) egy viszonylag új, Gazelle alapú oldal, amely egy szűk réteg, a pankráció szerelmeseinek lehet jó választás. Egyelőre még kevés torrent van az oldalon, de már több mint 4000 tagja van, így várható, hogy hamarosan beindul. A regisztrációt pár hónapon belül bezárják, így akit érdekel a téma, ne halogassa.

Regisztrációs link: http://worldwrestlingtorrents.net/register.php

SuperTorrents

super

A Supertorrents egy általános 0day, főleg scene anyagokat tartalmazó, külföldi tracker. Bár az oldalon jelenleg kisebb belső problémák vannak (a staff és a feltöltők egy része elhagyja az oldalt) még mindig jó oldal lehet azoknak, akik még nincsenek bent nagyobb külföldi oldalon. 6000 torrent és közel 25 ezer felhasználó.

Regisztrációs link: http://www.supertorrents.org/signup.php

STMusic

stmusic

Az STMusic a SuperTorrents testvéroldala, amely csak és kizárólag zenével foglalkozik. Bár több ilyen oldal van, az STMusic jó választás lehet azoknak, akik a Waffles-en vagy a What.cd-n nincsenek bent. Majdnem 40 ezer(!) torrent és közel ennyi felhasználó van az oldalon.

Regisztrációs link: http://stmusic.org/signup.php

JuicyBitz

juicybitz

A JuicyBitz egy friss és igen különleges tartalommal bíró tracker. Régi konzolok ROM fájlait, és emulátorait találjuk itt meg. Akinek tehát mondanak valamit a Sega, Dreamcast, Atari kulcsszavak, ne késlekedjen és csatlakozzon az oldalhoz mihamarabb.

Regisztrációs link: http://juicybitz.net/register.php

The Monkey Kingdoom

monkey

A The Monkey Kingdoom a sport iránt érdeklődők helye. Az autó – és a motorsport számtalan ágának anyagával találkozhatunk. Forma1, Nascar, Superbike és sorolhatnám még tovább. Érdemes benézni, free torrentek is vannak, és így nem is olyan nehéz arányt tartani.

Regisztrációs link: http://www.themonkeykingdom.net/register.php

ExtremeShare

extrem

Az ExtremeShare egy általános, 0day tracker, amely meglehetősen jó pretime-okkal dolgozik, és a letöltés sebességére sem lehet panaszunk. Az oldalon gyakoriak a packok, amelyek a legváltozatosabb kategóriákban várják a letöltőket. Több mint 15 ezer torrent, és közel dupla annyi  felhasználó van az oldalon.

Regisztrációs link: http://www.extremeshare.org/tracker/signup.php

PokerBay

poker

A PokerBay a kártyások oldala. Filmek, oktató anyagok és minden, ami szükséges ehhez a “sporthoz” vagy életformához. Az oldalon elképesztően népszerű minden torrent, talán azért is, mert nem nagyon van ehhez hasonló oldal. 90 ezer felhasználó, majdnem 1200 torrent. És mindehhez egy nagyon szép oldal.

Regisztrációs link: http://www.thepokerbay.org/signup.php