Most kaptuk a hírt, hogy a Dark-Angel leállt, megszűnt működni. A site-ot használni már nem lehet, csupán egy rövid üzenet olvasható, ami tájékoztatja a látogatókat a kialakult helyzetről. Az oldal tulajánál házkutatást tartottak a napokban, és azt is megállapították / gyanítják, hogy a siteon keresztül több szerzői jogvédett tartalom is megosztásra került. 

A Dark-Angel a legutolsó adatok szerint több mint 50 ezer felhasználóval, és 60 ezer körüli torrent számmal rendelkezett. A peerek száma az oldalon meghaladta a 200 ezeret.

Idézet az oldalukról:

Az oldal sajnálotos módon megszünt! Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, de nem volt más választás! 2012.04.17.-én házkutatást tartottak és felszólítottak, hogy a szervert minél hamarabb kapcsoljam le. 2012.04.18.-án sikerült elérnem a szervert, és az oldalt lekapcsoltam. Újraindulás nem lesz hiszen az utóbbi idõben nem tudtam gépnél lenni, és a nyomozók szerint több szerzõi jogvédett tartalom került megosztásra. A szabadságát ilyen esetben szerintem senki sem tenné kockára, ezért a felkérésnek eleget tettem, és az oldalt megszüntettem! Legyetek sikeresek az életben! Köszönjük nektek az elmúlt éveket, nagyszerû közösség volt!
“Soha nem vagyunk annyira elveszve, hogy az Angyalaink ne találnának ránk.”
(Stephanie Powers)