A nagy visszatérés nem sikerült annyira a Majomparadé oldalának. A ma kora reggeli állapotok alapján az oldal ismét nem elérhető – most azonban nem hardver gond miatt, hanem mert megint kompromittálták az oldalt.

Aki felkeresi a “Maki” weboldalát, az egy rövid üzenetet olvashat csupán, miszerint “Az oldal bizonytalan ideig szünetel. További infóért olvassátok Facebookot…”. A tracker Facebook oldalán van kicsit hosszabb lélegzetvételű magyarázat is.

E-szerint az oldalt megint külső támadások, próbálkozások miatt kapcsolták le. A remek stílus, és a pontosság miatt idéznénk:

Na akkor vázolnám a dolgokat! Van egy Web nevezetű gyerek aki állandóan töri a makit. Van, hogy besértődik és akkor az elérhetőségét (mondván segít a makinak) kihasználva és a nagybáttya védelmét élvezve keresztbe tesz nekünk. ha valakit érdekel a címe szívesen megadom privátba. Azt hiszi a kis pöcs, hogy a makit szívatja, de akkor legyen! Nyaljon vissza a fagyi! kb 30 ezer felhasználót szopat! Én, mi és sorolhatnám és ragozhatnám, hogy ki pályázik a bal hátsó rágó fogára!!???

Mielőtt az oldalt leállították a híreket módosították a Majomparadén, illetve a rangokat is átírták. Az tényleg lassan már szánalom kategóriába megy, hogy a Majomparadéra ki-be járkálnak az emberek. Nincs ezeknek egyetlen hozzáértő emberük, aki egy kicsit rendbeszedné az oldal kódját? Nem lehetne megvonni mindenkitől a magasabb rangokat, és csak 1-2 embernek adni fontosabb pozíciókat? Netán ezeket a rangokat IP címhez kötni, vagy valami kétlépcsős azonosítót használni?

Másik oldalról természetesen a felhasználók szívják meg, akik használnák az oldalt, de nem tudják. Emberünk, aki folyton keresztbe tesz az oldalnak, használhatná a “tudását” jobb dologra is, lehetne segíteni is az oldalnak, nem csak rombolni. Az a helyzet, hogy nagyon sok embernek kellene felnőni ahhoz, hogy ez az oldal végre ismét normálisan tudjon működni.