Ezen kicsit meglepődtem. Körbenéztem az általam ismert torrentoldalakon, és sehol nem találtam március 15. alkalmából valami akciót. Ha valaki szerette volna felpörgetni az oldalát, most itt lett volna rá a lehetőség. Egy kis hazafias akció. De sehol semmi…

Pedig lassan karácsonykor, húsvétkor és még halloweenkor (ncore spooky days) is van valami akció, számomra érthetetlen, hogy miért nem szerveztek az oldalak valami ösztönző dolgot a hétvégére. Talán nem csak a külföldi oldalak szokásait kéne átvenni, hanem valami hazait indítani.

Elég lett volna csupán annyi, hogy a magyar nyelvű anyagok mondjuk ingyenesek. Nagyott dobott volna bármelyik oldal forgalmán – na persze ott, ahol nincs 0-24-ig freeleech.

Valami logó félét is csak a 1st torrenten láttam, ott volt egyedül kokárda. Természetesen ha valahol van valami akció, vagy bármi logó amiről lemaradtam, jelezzétek.

Update:

BladeSector:

Eljött ez a hétvége is, március 15-ének hétvégéje, aminek keretében szeretnénk titeket egy kis kedvezménnyel “emlékezésre ösztönözni”, ezért vasárnap éjfélig minden torrent Ezüst letöltés. Megmondták őseink, “fényesebb a láncnál a kard”.
Szeretnénk, ha a mi pengénk is tovább fényesedne.
Reméljük sokat töltötök majd, és nem feledkeztek meg versenyünkről sem.
Kívánunk nektek nyugodt, bitekben gazdag hétvégét.