Nem lustálkodnak az uTorrent és a BitTorrent háza táján, nem kevesebb mint három kliens új verziójáról tudunk beszámolni ma. Az új verziók között megtaláljuk az uTorrent új fizetős (Plus) változatát, és az ingyenes 3.1-et is. Amint látható, a fejlesztők nem mentek el a “csak pénzt akarunk” irányba, továbbra is fejlesztik azokat a verziókat is, amelyekért nem kérnek pénzt.

Az uTorrent Plus-ról már írtunk, de röviden ismételjük át, hogy mit is kapunk kevesebb mint 25 dollárét cserébe. Az uTorrent Plus-ban megtalálható minden, ami az eredeti – és továbbra is – gyors és kicsi ingyenes verzióban, csak kapott pár kiegészítő szolgáltatást. Az egyik ilyen az integrált BitDefender víruskereső szoftver, amely átnézi a letöltéseinket és biztosít arról, hogy amit a bittorrent hálózaton letöltöttünk, az biztonságos. A másik és általában kiemelt extra kényelmi funkció, az a kliensbe épített konvertáló lehetőség, amellyel nagyon egyszerűen tudunk videókat átalakítani más médiákra, legyen az tv vagy éppen telefon.

Akik továbbra is kitartanak a BitTorrent “gyári” programjánál, de vágynak az extra funkcióra, azoknak sem kell csalódni, a cég elkészítette a BitTorrent Plus-t az uTorrent Plus mintjára.

A fizetős verziók mellett kiadták a BitTorrent Mainline 7.6-ot és az uTorrent 3.1-et. A beépített lejátszó, és a drag-and-drop filekonverzió ezekben a verziókban is elérhető.