Megjelent a hazai torrentoldalakon a Valami Amerika 2. A film elképesztően sikeres – a BitTorrentoldalakon legalábbis biztos. A filmet egyetlen oldalon már több mint 1300-an töltötték le, és a legjobban keresett torrent lett a legtöbb oldalon.

Kicsit körbeszámoltunk a hazai oldalakon, és jelenleg (16:00) 2600-an tölthették le a filmet, és 1600-an jelenleg még leechelik. Hat óra alatt ez nem is olyan rossz teljesítmény (érdekes, hogy az nCore-on még nincs fent a film – vajon direkt? -, pedig az mindkét számot megdobná még egy 1000-rel). Edit: igen, direkt nincs kint, szabályzat tiltja.

A rls kiadói egyébként kiemelik, hogy ha lehetőségünk van rá, támogassuk a hazai filmipart, és moziban (is) nézzük meg a filmet.

Tessek elmenni a moziba! Tamogasd a magyar filmipart

A torrenteknél egyébként a legtöbb hozzászólás dícséri a filmet. A hivatalos bemutató majdnem egy hónapja volt (egész pontosan 2008. december 18-án), így a film készítőinek esetleges “a letöltések miatt nem volt sikeres a film” kijelentését már senki nem fogja elhinni. Ennyi idő alatt egy film ha jó, akkor az kiderül.

Screenshot a rls-ből:

valami_amerika_1

valami_amerika_2

Infó:

Videó: 688×352 | Bitrate: 1650kbps (kamera)
Audió: 128kbps 2.0 MP3 48kHz (mikrofon)

Frissítve – január 23.:

Nos, látható, hogy a Valami Amerika 2 tényleg jó film lett, hiszen az Index-en olvasható, hogy már 5 hét alatt 320 ezren látták a filmet. A első részre egyébként 540 ezren voltak kíváncsiak. Ha minden igaz a DVD kiadásra csak húsvétig kell várnunk.