A PREtorianshoz kötődő első magyar VPN rendszer túllépett a béta teszteken, és elindult a napokban. A szolgáltatás használata nem ingyenes – ez egyébként a külföldi rendszereknél is így van. Havi szinten egy, a szolgáltatáshoz hasonló sávszélességű internet díjának töredékéért kínálnak névtelenséget és biztonságot.

Az “iPoltalom” nevű szolgáltatás a következőket nyújthatja számunkra:

  • titkosított, biztonságos kapcsolat az Internet felé
  • teljes névtelenség az Interneten
  • az Internet szolgáltatók által lassított szolgáltatások feloldása!

A rendszer az állítások szerint nem tárol forgalmi adatokat, sem IP címeket. Ha csatlakozunk a rendszerhez, akkor az internet felé nem a saját, szolgáltatónk által kapott ip címünk látszik, hanem az iPoltalom szerverének a címe. A kapcsolat a saját gépünk, és az iPoltalom szerver között természetesen titkosítva van, így biztonságban böngészhetünk, szörfölhetünk az interneten.

(via ipoltalom)

Figyelem: a cikk nem fizetett hirdetés, nem spam, semmi hasonló. Ezért szeretném, ha normális kommentek születnének a posthoz. Az Asva.info elhatárolódik minden hasonló szolgáltatástól, és nem biztatja az olvasóit semmire. A szitkozódó, személyes információkat tartalmazó kommentek, és az “összeesküvés-gyártó” hozzászólások törlésre kerülnek. Az ilyen jellegű gondolatokat mindenki a saját oldalán közölje, ne itt. – Köszönöm