Ez a post egyszer már elkészült 90%-ban, de a WordPress úgy gondolta, hogy nem menti el, nekem meg elborult az agyam. Most ismét rávettem magam, és összeállítottam egy kisebb külföldi tracker listát, amelyek (remélhetőleg) még nem szerepeltek nálunk.

DVDTreasure

dvdt

Ez a tracker azoknak jöhet jól, akiknek a “méret nem számit”. Az oldal gerincét az érintetlen DVD5/DVD9, illetve Blu-Ray anyagok adják. Filmek, sorozatok, minden, ami elérhető kiváló minőségben. Bár az oldal eredetileg lengyel, az angol nyelv is használható, és a képforrások kiváló alapot adhatnak a hazai releasereknek. A trackeren scene és p2p torrentek egyaránt megtalálhatóak, nagyjából 1600 torrent.

Cím: http://dvdtreasure.eu/signup.php

The DVD Club

dvdclub

A TDC egy hasonló tracker, mint az előbb említett DVDTreasure. Fő profilja szinén az érintetlen DVD5/DVD9, illetve HD anyagok megosztása. Majd’ 6 ezer felhasználó és 1500 torrent várja a film és sorozat rajongókat. A kategóriák az oldalon inkább a filmek/sorozatok műfajait jelöli.

Cím: http://www.thedvdclub.org/signup.php (invite kódos)

HDME

hdme

A HDME egy viszonylag új, HD tartalmat kínáló oldal. A torrentek között szintén megtalálhatóak p2p és a scene anyagok is. Közel 5 ezer felhasználó és majdnem 400 torrent van már az oldalon, tv sorozatok és filmek. A site-on arányt tartani sem nehéz, mivel egy-egy torrent ingyenesen tölthető le. Akik szeretik a “nagy” torrenteket, azok sem csalódnak, az oldalon sok pack is található.

Cím: http://hdme.eu/signup.php

Vibes.fm

vibes

A Vibes egy réteg tracker, a jazz szerelmeseinek szeretne minél többet nyújtani. Torrentek és jó közösség, az oldal alatt Gazelle motor pörög, amely mindezt lehetővé teszi. Az oldal jelenleg zárt, de akit komolyabban érdekel, az IRC-n tud meghívót szerezni, ha kicsit is ért angolul. Az IRC-s elérhetőségük:  #vibes-invite szoba, a irc.p2p-network.net szerveren.

Cím: http://vibes.fm/login.php

Audio & Video LossLess

Nem mindig számít a külső. Ez az oldal, noha borzalmasan néz ki, mégis bekerült a mostani összeállításba. Kevés jó lossless (azaz veszteségmentesen tömörített zenékre szakosodott) oldal van. Ezen a site-on több mint 1000, csak és kizárólag lossless torrentet találunk. Az oldal egyébként félig magyar – félig angol nyelvű, nem tudom hova tenni, ezért is került ide most. Hó végéig lehet rá szabadon regisztrálni. Már csak egy jó kinézet kéne neki…

Cím: http://avlossless.no-ip.org/account-signup.php

AnimeS-BG

anime

Egy bolgár tracker, amely elég jó anime-manga-hentai tartalommal rendelkezik. Több mint 7000 felhasználó és 2500 torrent található meg az oldalon. Az oldal szerencsére angol nyelvű, így könnyebb navigálni.

Cím: http://torrents.animes-bg.com/index.php?page=signup

Scene Videos

scenevi

Ismét egy réteg tracker, amely a demo-scene fanatikusoknak lehet jó választás. Az oldalon (jelenleg) szabadon lehet tölteni, nem kell odafigyelni az arányunkra. A kategóriák között olyan nevek vannak, mint pl. Amiga/Atari/C64. demók, videók és további más anyagok várnak bennünket. A tracker még friss, alig 150 torrent van fent rajta, de még bármi lehet belőle.

Cím: http://www.scenevideos.com/signup.php

CartoonChaos

carton

A CartoonChaos magát a legnagyobb ilyen jellegű oldanak tartja, és való igaz, több mint 1000 torrent található meg a trackeren. Az oldal egyébként zárt, de a hétvégén most bárki regisztrálhat rá. Az oldalnak szigorú seedelési szabálya van, de cserébe páratlan tartalmat kínál.

Cím: http://www.cartoonchaos.org/index.php?page=signup

PMTorrents

pmtorr

A Portable Media Torrents szintén egy réteg oldal, nevéből adódóan hordozható eszközökre specializált tartalmat találunk rajta. Nem feltétlen programok, hanem filmek, sorozatok és egyéb videók az ilyen eszközökre optimalizálva. iPhone, PDA-k, és hasonló eszközök gazdáinak lehet jó választás az oldal. Majdnem 7 ezer felhasználó van az oldalon, és több mint fél ezer torrent közül válogathatunk.

Cím: http://www.pmtorrents.com/signup.php

iTune

itune

Az iTune.ro egy angol zenékkel foglalkozó oldal, Gazelle motorral. Az oldal nem túl régi, ennek ellenére igen dinamikusan növekedett a létszáma az utóbbi három hónapban. Több mint 6 ezer felhasználó van már a site-on, és a torrentek száma is már a 3 ezret közelíti.

Cím: http://www.itune.ro/register.php (már csak meghívóval)