Már-már rendszeresen, minden évben megpróbálunk összehozni egy kis játékot Hacktivity-vel kapcsolatban. Akit érdekel ez az évről évre egyre nívósabb, biztonságtechnikával (is) foglalkozó konferencia, annak érdemes pár percet rászánni a játékunkra, mivel a konferencia előtti utolsó héten még lehet jegyet nyerni tőlünk.

Az alábbi form kitöltésével tudtok jelentkezni a játékra. Ahhoz, hogy legyen esélyetek megnyerni a jegyet, valós email címet kell megadnotok, és minden kérdésre helyesen kell válaszolnotok. Az egyetlen nyertest szerda este sorsoljuk, tehát nincs sok időtök játszani! Kihirdetés szintén szerda késő estére várható, hogy legyen legalább egy teljes napunk felvenni a kapcsolatot a szerencsés nyertessel.

A konferencia most hétvégén, pénteken és szombaton kerül megrendezésre, aki tehát játszik, és nyer, az számítson arra, hogy az első nap még hétköznap lesz.

További részletek az időpontról és a helyszínről itt találhatók: https://hacktivity.com/hu/hacktivity-2012/idopont-es-helyszin/

Játék lezárva, sorolás csütörtökön technikai okok miatt 🙂

Az ajándékot a Hacktivity Kft. ajánlotta fel.

Jelen nyereményjáték alkalmazás adatainak kezelője és szervezője a MediaArt Online Megoldások Kft. (továbbiakban: Szervező). Felhasználó az űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat a Szervező jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

A Felhasználó felelős az általa megadott adatok megfelelőségéért. A Szervező a Felhasználó által hibásan megadott adatokért nem tehető felelőssé. A Szervező a megadott adatokat másnak nem adja át. A Szervező a Felhasználó által megadott adatokat a nyereményjáték nyertesének kiértesítésére, valamint saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés) használhatja fel. Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak. A nyereményjáték nyertese tudomásul veszi, hogy a név, és e-mail címet tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Szervező székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.