Kiszáll a Majomparadé staff a µBit oldalból

Nemrégiben a µBit (microbit) felhasználók kaptak egy üzenetet a rendszertől, amiben a “néhai” Majomparádé staff üzenetét olvashatták. A kilépés oka a körüzenet szerint a “tulajdonosok” hozzá nem értése és – idézzük – inkompetenciája.

Úgy látszik a két oldal “összeolvadása” nem ment súrlódásmentesen, nem sikerült a staff-ban rendet tenni. A Majomparádésok ebben a levélben megerősítik sokak eddigi véleményét, konkrétan azt, hogy ez nem is egy összeolvadás volt, sokkal inkább egy Majomparédé adatbázis integráció. Hogy pontosan ez után mi lesz, azt nem tudjuk, a levélben nem is részletezik. Azon sem lennék meglepődve, ha egyszer csak újraindulna a Majomparédé, ki tudja talán az lenne a legjobb mindenkinek…

Az üzenet, amelyet azóta már valószínűleg töröltek:

Az üzeneten kívül egyébként az oldal fóruma is érdekesen néz ki, a legtöbb témát törölték, a hozzászólások száma nem látszódik, szóval van ott baj rendesen…

This entry was posted in Tracker info and tagged , . Bookmark the permalink.

330 Responses to Kiszáll a Majomparadé staff a µBit oldalból

 1. TTS says:

  Hubihubi ott van, majd adja magát, keveri a xart meg stb stb stb.

 2. Nyárapó says:

  Egy gyönyörű példa arra, hogy a mai napig mekkora nagy gondok vannak az elszámolással:

  “2011.08.22. 15:49
  Nekem is ilyesmi problémám van!
  Pl. Call of Duty – Black Ops 2XDVD5 feltöltve 28.5GB-ot ír a Utorrent,,de itt azt írja,hogy csak 2.29 GB-ot töltöttem fel…
  EZ HOGY LEHET???Ráadásul 5X a feltöltési szorzója,tehát már 142,5GB- feltöltöttnek kellene lennie….
  Akkor most mi van,ez sosem kerül elő?? ”

  kép: http://kepkezelo.com/images/amlc320re3uhnnbgq5uq.jpg

  Nem véletlenül álltam le a feltöltéssel én is. Majd hülye lennék feltölteni bármit is, amíg ezt nem orvosolják. De mikor is lesz ez? Soha napján! Két(!) hónapja megy az oldal, s a mai napig rosszul számol. Dilettánsok gyülekezete… Nekem az utolsó visszatöltésem egyharmadát számolta el…

 3. Elpaso says:

  Sziasztok! Idetévedtem, gondoltam végig olvasom mi a nagy harci helyzet, de ennyi kommentnek nem kevés idő kellene mire végére érek, így csak az utolsó pár kommentet olvastam eddig, ahol egyből egy mega LOL nevet olvastam. Hubman. Róla csak annyit azért jelentett engem fel, mert nem neveztem ki moderátornak a majomparádén, miután annak idején ő maga törte fel a moderátor társa accját, de van itt nagyon sok érdekesség ami a majmot is és a transfert is oda vezette, ahová jutott. Nem kívánom részletezni. Biztos vagyok benne annak idején én is követtem el hibákat, mindenki tévedhet, ezért nincs is jogom mások hibáit felhánytorgatni, csak kívánni tudom a Transferes és a Majmos vezetőségnek is, hogy kapja össze magát, álljon talpra és megújult erővel gondolják végig mi is a helyes irány. Később valszeg nekiugrok és elolvasom az egészet, de mérget mernék rá venni, hogy Majom Vs. Transfer pisikardozásról szól csak az egész :)

 4. RamSes says:

  Szar , Fos , Ratyi … stb Számtalan vulgáris kifejezés..
  Nem tudom mi értelem van becsmérelni torrent oldalak , egy nyomós indokot ha tudtok írni megértem.
  De , mi értelme is van ?? .. Jobb embereknek érzitek magatokat ettől ha le ” Szaroztok ” egy torrent oldalt??
  Hmm , Nem védem , és nem is becsmérelem egy oldalt sem.
  De ami itt megy az aggasztó , más országokba összefognak az emberek és segítik egymást mindenben.
  Így megyünk tönkre , ha valaki csinál valamit már szar.. használhatatlan..stb
  Ha ennyire tudtok akkor rakjatok össze egy oldalt , kíváncsi lennék milyen kritikák lennének.
  Bezzeg akkor sírna mindenki szája , az igazság fáj ..
  Szóval…. miért is ? Mi értelme van fikázni ? Mérvadó indokot meg köszönnék.

 5. Nyárapó says:

  RamSes, nem tudom mennyit olvastál itt vissza, de nem elegendőt. A kérdésedre a válasz(ok) ott vannak feljebb. Vedd a fáradságot s jegyezd ki magadnak a súlyos problémákat.
  De ha nem értenéd, a legfontosabb problémákat összegzem neked.
  -két hónapja, az oldal indulásától súlyos problémák vannak az arányok elszámolásával, a mai napig.
  -két hónapja ígérgetik a szkineket, amiket rengetegen kérnek, de szkin nincs, s már többen rájöttek, nem is lesz,hisz nincs a vezetőség között hozzáértő ember, ez az első pontból is következik..
  -Ha valaki a fórumban a megfelelő topikban kérdez, többször kérdez, az Offnak számít s törlik a hozzászólását.
  -Aki korábban a majmos vezetőség kivonulása után nyíltan le merte írni a véleményét, azt törölték, majd az embert is törölték.
  -Folyamatos cenzúra!!
  -Ahol sajnálatos módon olyan moderátorokra van bízva a fórum üzemeltetése, akik csak a hatalmukat fitogtatják, s nem a fórum érdekeit nézik, akkor ott nagy baj van.

  Egy torrentoldal első és kézenfekvő működési alapelve az arányok rendes elszámolása. Ha ez 2 hónap alatt nem sikerült, mit vársz azoktól, akiknek nagyságrendekkel kisebb arányt mutat az adatlapja, mint valójában feltöltött? Dícséretet? S mi a válasz erre? Az oldalon már régen megoldották az arányelszámolást. Ezt írják a mai napig mindenhol.

  Friss példa:
  http://kepkezelo.com/images/oshrz1emm9dshssr4qex.jpg

  Te mit tennél a srác helyében? Warn kap teljesen jogtalanul?? Te nem fikáznád, hanem dícsérnéd az oldalt? Nos csak őszintén.

  Megy a szigorú cenzúra, a jogtalan felfüggesztések és kirúgások sorozata.
  Semmi mást ne csinálj, menj be a fórumba, s olvasgass. Ha ezek után is megveted azokat, akik fikázzák az oldalt, akkor te is egy moderátor vagy a sok közül a microbiten.

 6. Az says:

  TTS:te úgy vagy bunkó ahogy vagy!!szájkaratés majomparádé!!!
  Tudod,Magyarországon az egy főre eső bunkó,az két fő!!
  Te benne vagy!!
  Szállj már le a magas paciról,mert valaki belenyúl az etetődbe,azt kikapja a bélést!!

 7. TTS says:

  Jaj de belém ültetted a félelmet. Ok, tudod mit: a mikrogány egy jó oldal, tökéletesen működik minden rajta, látványos és szemet gyönyörködtető a felszíne, nincs sok halott torrent, továbbá a vezetősége korrekt és rendes, kiváltképp vaya. Így megfelel bunkókám?
  Ja, Sektor mindig a bugokat javítja és Hubimaci nem xarkavaró:D:D:D:D:D:D

 8. Arny says:

  Az…

  Ha lenne annyi vér a pucájába hogy szemtől szembe mondja a dolgokat akkor én lennék az első…de sajnos ezt nem fogjuk elérni soha… :D

 9. Az says:

  mert egy anyuka nyuszija!!!ez itt a gond!!!
  Ám belehet venni a gyíkot akinek nem tetszik a Microbit!!Sőt,nem is kell látogatni!! Csámcsogni pedig a vasárnapi menün kell,amit anyuka főzött!!

 10. asd says:

  @306 neki jól áll mert nincs ott, neked viszont erősen ciki:D de a 2 verebet visszvavehetnétek :) Menekülőset meg a csicska kékből lett tanítványát.

 11. Nyárapó says:

  RamSes, látom nem voltál tegnap óta. Kifelejtettem valamit ami minden embert érint. S a microbit az egyedüli torrentoldal, ami ezt a módszert alkalmazza.
  Gyakorlatilag bünteti a felhasználót azzal, hogy a letöltés alatti seed nem számít bele az arányba.
  Akkor most logikusan nézzük is egy átlagos letöltést. Legyen egy pakk, mondjuk 60GB mérettel.
  Felhasználó nekiáll tölteni, de közben a jó sebessége miatt megy is fel annyival. Ugorjunk is egyből a végére. Leszedte. Közben feltöltött 60GB-ot. Elvileg ez 1:1 arány minden más oldalon. Itt nulla. Azaz nem léphet ki a seedből, mert warnt kap. Seedelni kell neki tovább. Éjjel, nappal. Igen ám, de a rossz arányelszámolás miatt nála már 120GB-nál jár az arány a kliensében, a seed kötelezettségnél pedig 30GB-nál áll. Jó esetben.
  Azaz még tovább kell neki seedelni. Nos akkor itt álljunk meg. Mi ez? Korrekt eljárás? Nevezhetjük annak, de akkor hazudnánk. Alapvető gondok vannak az oldalon a mai napig, most is, még most is.. Nem ragoznám. Nem felhasználóbarát az oldal. S megint kilyukadunk oda, ami alap: az oldal van a felhasználóért, s nem fordítva. Mindent meg kellene tenni, hogy az emberek jól érezzék magukat ott, korrekt válaszokat kapjanak, s a problémákat a vezetőség meg is oldja. Nos sajnos(!) a helyzet éppen az ellenkezője. Kitérő, semmit nem mondó válaszok, a problémák maradtak, annyit lát egy felhasználó: 2 hónap alatt semmit nem változott a helyzet. S ha ezt e meri írni, hát megbánja.
  Itt tartunk. Ha mást állítanál, akkor bizony hazudnál.

  Íme egy friss beírás erről:

  http://kepkezelo.com/images/21m4w9e0h7425s96pjb.jpg

 12. Muahha says:

  Kezd uncsi lenni….szaftos pletykákat vagy bármi mást….írjatok ide ( micros és majmos témával kapcsolatban…)

  pl.: Vaya-t megfarkalták az űrlények….stb. stb.

 13. Invisible07 says:

  Komolyan mondom, ez már kezd elmenni a személyeskedés határán túlra! Nem egymást kellene osztogatni itt, mivel véleményem szerint, és a valóságban is, nem ez lenne az itt lévő topik témája.
  Nem hinném hogy ez lenne az: megkereslek megverlek, a jó k… anyád, és sorolhatnám mindkét staff részéről!

  Úgy gondolom hogy csak az alapvető két oldal témáját, pontosabban a fúzió utáni oldal témával kapcsolatos és esetleges friss információkat lehetne itt megosztani.
  Ez már sajnos nem az :-(

 14. stargate74 says:

  Na ha szaftos pletykát akartok:

  Feltöltöttem még a mikron egy programot. Szépen rendes leirással, belinkelve az oldalt hogy mi az, mennyibe kerül, ott viritott hogy 100 valahány dollár a letöltési ára win7, wista, xp oprendszeren fut! Törölték a torrentet!

  Az ok:
  Ingyenes!

  Irtam a forumra hogy nem kéne használni az agyát annak a modnak aki törölte? Megkértek töltsem fel ujra….. Beleirtam a leirásba, NEM INGYENES PROGRAM!!!! Jo este feltöltöttem, reggelre jött az üzenet miszerint gangsta77 törölte!

  Az ok:
  Rosz ketegoriába tettem, mert ez linuxos!!!!! De hát ott az oldal linkje hogy Win7, wista xp….. Ekkora köcsögöket az életembe nem láttam!!!! Ez a mikrobit!!!! Kicsit el kéne olvasni hogy a mikrobites staff itt milyen hangnemet enged meg magának, az ilyen arny féle kiss seggektöl meg felfordul a gyomrom is, ugy verik izombol a klaviatorát mintha érne egy forintot is a börük….. Te kis köcsög ha lenne olyan szarencsém hogy egyszer megtudnám ki vagy lenne neked szemtöl szembe te fasztarisznya…. Kiváncsi lennék mekkora menö lennél

 15. chulo says:

  invisiblenek igaza van. Nem anyázni kellene, hanem a majmos staffnak feléleszteni a makit, a mikrónak meg egy használható oldalt csinálni és kivágni maguk közül a vayához hasonló hatalomittasult kis görcsöket.
  Komolyan akkora hasznot hajt vaya az egész oldalnak hogy megéri maguk közt tartani? Mindenki csak szidja őt, egy csomó vita alakul ki a személye körül.
  Egy rosszindulatú ember aki amint egy kis hatalmat kapott a kezébe egyből istennek érezte magát.

 16. Reccs says:

  stargate74
  Te csak a nevedben voltál csillagocska.:-D
  chulo = csulló=pöcs = farok tovább nem raknám az egyenlőségjeleket. :-D
  indítsátok ujra a makit :-D koppintott nCore designel! Bravó ,nagy a képzelőerő!
  Nyárapó!
  Nem ízlett,hogy nem te xartad a spanyolviaszt? :-D
  Csak idézni tudok:
  http://noob.hu/2011/08/31/01.JPG
  http://noob.hu/2011/08/31/02.JPG
  http://noob.hu/2011/08/31/03.JPG
  http://noob.hu/2011/08/31/04.JPG
  de világosan látszik,külömbek voltatok a Deákné vásznánál!! :-D

 17. Reccs says:

  chulo=farok
  :-D debrecen? vegyész vagy ? azért keversz?? Nevetséges.Még a hugod bugyiméretét is tudom! :-D

 18. robcsa says:

  Aki törölni akarja magát a microbit hulladék dombról az így megteheti :

  Profil majd Biztonság majd profil törlése :-D

  én már töröltem hatalmas megkönnyebbülés volt :-D

 19. Nyárapó says:

  Reccs – 317:
  Na látod éppen itt a baj. Ha valaki semmi mást nem ír le, mint a konkrét tényeket, semmit nem tesz hozzá, s nem is vesz el, akkor te ilyenekkel jössz. Neked még milyen bizonyíték kell, hogy felfogd, az oldal hemzseg a kritikus hibáktól? Betett képeid – nekem ehhez mi közöm? Mindig is felhasználó voltam/vagyok minden torrent oldalon, így végképp nem értem a párhuzamot. Ennyi erővel autós képeket is betehettél volna…
  Ahogy írtam, az a nagy probléma, hogy nem látsz az orrod hegyénél tovább, de ahogy az írásaidat nézem, nem is akarsz. Megcáfolhatatlan minden, amit írtam, ez a korrekt valóság.
  Sajnos azt kell, hogy írjam, a nevedet arról a hangról vetted, amit egy nagy esés közben utoljára hallottál. S IQ-ban is pont ennyit mutatsz. Te is orvosi eset vagy. Kezelésre jársz?

 20. Nyárapó says:

  Reccs=Vaya

 21. Arny says:

  stargate74

  Mikor? hol?

 22. chulo says:

  Reccs – na melyik része nem tetszett a mondandómnak hogy személyeskedni kezdesz egyből? Nincs talán igazam? Nem jobb lenne ha külön utakon menne mindenki és nem lenne anyázás???
  A maki staff újraindítaná a makit és aki oda akar menni az oda menne a mikrón meg maradna aki akarna.
  Ha lenne egy új maki akkor tuti hogy egy percet nem töltenék többet a mikrón elhiheted.

 23. Nyárapó says:

  chulo: mindenben egyetértek veled. S ahogy feljebb írtam, reccs=vaya, ez 100%, pontosan az a lekezelő stílus mindenben. Azaz ne kérdezd miért kötött beléd, ennyi esze van csak.

 24. Reccs says:

  Nyárapó!
  Ha egyenlő vagyok Vaya-val, akkor én is csípem a szemedet?Mert azt látom neked nagyon böki a csávó a csőrödet.:-D De eggyel több vagy kevesebb,neked mindegy nem? :-D
  chulo!
  Olvastad mit írtál? De mint a kritika megfogalmazója,nem érzed kicsit visszásnak a dolgot?
  Ilyen xar meg olyan xar,de ami kell odamész érte!Bravó, na látod ehhez kell gerinc!Vegyél gyorsan egy Kosmodisk-et ne hogy összeomolj mint egy marionette-bábú!
  Ilyenekből van sok ebben az országban! Gerinctelen férgekből!

 25. Nyárapó says:

  Reccs, továbbra is fenntartom a véleményem, a stílus alapján vaya vagy, kisbetűvel. S vaya egy büdös köcsög. Látod, már megint tévedtél, soha nem olvasol eleget vissza, rég leálltam a le és feltöltéssel az oldalon. Látszattag vagyok jó ideje. Le azért, mert inkább máshonnét szedem, nevet nem írok, de első mindig a trackerfelmérés szerint. Fel pedig minek,ha egynegyedét számolja el? Csakis azért vagyok tag, mert majomparádé megszűnt, s így beolvadtam a nagy szent közösségbe. Várom mikor lesz vége az oldalnak. Meg hát a fórumot olvasgatom, ki mikor panaszkodik ugyanabban a témában, a rossz elszámolás miatt. S a felvetésre adott válaszokat is, amiből kiderül, minden rendben van az oldallal, csakis egyedi hiba lehet… ha ha ha…. De visszakérdeznék, ha te meg vagy elégedve az oldallal, minden OK számodra, mit keresel itt???
  Ja, majd kiment a fejemből, vaya vagy.

 26. Mod says:

  @Reccs

  Pedig pont ugyanúgy rosszul tagolod a mondatokat vesszőknél, és mondatvégi írásjelek után. Szerintem elég egyértelmű, hogy Reccs=Vaya. :D Ja és persze a stílus is ugyan az. Az érvelőt támadod, nem az érvet.

  Amúgy update az oldal haladásáról:

  Egy hete freelech van meghatározatlan ideig amiben volt egy nap kiesés, azóta minden feltöltést duplán számol. Ennyi a pozitívum.

  Ami még mindig nem megy/működik. Feltöltés és letöltés számolása továbbra sem mindig jó. A seedkötelezettség csak a letöltés befejezése után indul, az addig feltöltött nem számít bele, ha mulasztasz, akkor auto warn.
  A seedkötelezettség oldalon még a régi szabályzat van kinn, az új csak a fórumban olvasható, az oldal nem tartja számon a módosult szabályzatnak megfelelően, neked kell figyelni.
  Bónuszpontok oldalon még mindig nincs kint, hogy mi alapján adja a rendszer, csak szintén a fórumban. Akcióra, illetve kérésre feltöltött torrentenknél a feltöltőnek nem számolódik el a pont.
  Ja és a skinek még midig nem készültek el. xD

  Ha valamit nem jól figyeltem volna meg, akkor az oldal tulajdonosai javíthatnak Reccs/Vaya véleményére nem vagyok kíváncsi.

 27. Nyárapó says:

  Nem teszik? Ne járj ide..

 28. chulo says:

  Reccs – ami kell azt letöltöm de a közösségi életben és a feltöltésekben nem veszek részt. Leszedek, valameddig visszaosztok (csak annyira h ne kapjak warnt) és kész. Ennyire érdekel már a micro. A majomra naponta többször visszajártam, miközben heti 1-2 letöltést indítottam, de ide nincs kedvem fellépni. Tippelj hogy miért.

  A lényeg hogy kellene egy majom feltámasztás. Kíváncsi lennék hogy mi maradna az átnevezett transferből az után hogy újraindult a majom….

 29. Reccs says:

  :-D
  Szerencse a szerencsétlenségbenHigyjetek amit akartok.Mod te miről beszélsz?
  Érveket szertnél.Én ismerlek de te engem nem?Mod te annó transferes staff voltál ,ronda vörös szakállal.
  Csak ugye,leborotváltad öregedtél 3 évet, vagy összvissz 25,de éppen 40-nek nézel ki .Kritikát ne nekem fogalmazz meg,hanem olyannak aki érdemben tud változtatni a dolgokon.Tudod ott ahol bősz VIP vagy. :-D
  Véleményemet akkor is leírom,ha tetszik ha nem! Nem vagy kiváncsi rá? Tégy ellene valamit!
  Mondjuk a #319-est nektek találták ki! :-D

Comments are closed.