8 éves lett az Insane, és ahogy Ők is írják, kicsit szomorú a születésnap, mivel a PREtorians a mai napon szűnt meg. Ahogy azt már leírtuk mi is, a PRE felhasználóit az Insane fogadta be. Ahogy az Insane fogalmaz, a két oldal sorsa összefonódott már régen, és lehetséges, hogy nem is létezne az Insane a PRE nélkül, de legalábbis nem itt tartana.

Az Insane-nek a mai adatok alapján 37 532 felhasználója van, akik az 57 592 torrent segítésével 306 349 peert tartanak fent. Gratula!

Íme az oldal mai híre:

Nehéz szívvel mondhatjuk, hogy egy 8 és fél éves történet ért véget a mai napon. A PREtorians a magyar torrent világ egyik első élharcosaként indult útjára, és nagyon sok felhasználónak okozott örömet az utolsó pillanatig. Az ottani búcsúbejegyzésekből is átsugárzik, hogy milyen komoly veszteségként élik meg sokan ezen eseményt. Mi is átérezzük ezt, és az űr betöltetlen marad.

Az iNSANE-es felhasználók megkérdezhetik, miért foglalkozunk ennyit a PREto-val, miért is ilyen fontos nekünk. Elmondanánk hát, hogy a PREtorians nélkül elképzelhető, hogy az iNSANE sem létezne, de az biztos, hogy nem tartanánk ott, ahol. Az utunk már régen összefonódott, és mindent megteszünk, hogy a kényszerből mellénk szegődött felhasználók se érezzék kivülállóknak magukat. Az iNSANE mostantól kicsit PREto is lesz mindig.

Tudjuk, hogy teljesen nem pótolhatjuk azt a közeget, amit a Preto az ottaniaknak nyújtott, és meg sem próbáljuk, de általatok mi is kicsit mások leszünk, és biztosak vagyunk benne, hogy jobbá válunk. Már most sok hasznos tanácsot, ötletet kapunk tőletek, és aktivitásotokkal a mi, most már közös oldalunkat is előre lendítitek.

Az iNSANE csapatnak (tagok, staff, mindenki együtt) pedig nagy köszönetet mondunk, hogy ilyen megértéssel és kedvességgel fogadtátok az új csapattagokat.

Fura és kettős érzés most szülinapot ünnepelni, hiszen épp a mai napon lett 8 éves az iNSANE!
Természetesen a szomorúság mellé egy kis büszkeség is vegyül, hogy eddig el tudtunk jutni, ráadásul érdemesek lehettünk az átvételre. Ehhez az iNSANE csapat fantasztikus teljesítménye is kellett. Igen, elsősorban a felhasználókról van szó, akik támogatásaikkal, feltöltéseikkel, kitartó munkájukkal oda emelték az iNSANE-t, amire – és ezt őszintén be kell vallani – nem számítottunk. Akár az aktív (vagy az össz) létszámot, akár a torrent számot vagy akár a peer számot nézzük.
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki akár csak egy feltöltéssel vagy akár csak egy seedben tartással is hozzájárul az eredményeinkhez.
Sokan mondhatják, hogy bizony vannak nagyobb oldalak, nagyobb létszámmal, több torrenttel, sőt akár kisebbek, mégis ismertebbek, és igazuk is van, de a torrent oldalakat járva nagyon ritkán találkozni olyan összetartó lelkes csapattal, mint itt.
2013-ban a legjobban fejlődő magyar torrent oldal lettünk, 2014-ben pedig tovább tudtunk lépni, minden rekordot megdöntöttetek, magasan. Csak egy apró adat: mikor 2013-ban iszonyatosan feltört a kapcsolatok száma és átléptük a 200 000-es számot, már nagy öröm volt, hogy egy héten 15 különböző feltöltőnk volt. Ez a múlt héten már 74 fő volt (vagyis aki legalább egy torrentet feltöltött).
Ez a lelkesedés, töretlen kitartás erőt ad nekünk minden nap, hogy folytassuk és reményt adhat egyúttal a már újonnan érkezőknek is, hogy ne kelljen újra tovább állni, mert itt biztos, új otthonra találhatnak.

Mégegyszer köszönjük ugyanúgy a régi motorosoknak a sok munkát, mint az újaknak a bizalmat. Igyekszünk rászolgálni.

Az események tükrében, együttérzésünk jeléül most eltekintenénk a mulatozástól; nem tartunk nagy ünneplést, nem lesz tortavadászat sem.
Egy 5 napos NOHnR akciót tartunk, és mindenki kap egy meghívót, akinek nem volt. Ígértünk szabad regisztrációt is korábban, de a hirtelen felduzzadt létszám miatt, ezzel kicsit várunk még.

Mit is kívánhatnánk nektek, magunknak? Talán mindenkinek további hosszú lehetőséget arra, hogy megmutathassa: van miért dolgozni.
Legyünk együtt a jövőben is, lehetőleg minél tovább!

Staff