Idén is nyerhettek jegyeket a Hacktivityre. A tavalyi feladványos nyereményjáték után idén kérdésekre várunk tőletek válaszokat.

A kérdések megválaszoláshoz nem árt egy kis “szakmai” hozzáértés, de a feladat azért nem lehetetlen.

 

A Hacktivity 2014. Kelet-közép Európa legnagyobb hackerkonferenciája tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre. Az idei dátum 2014. október 10-11., a helyszín pedig a már jól bevált MOM Kulturális Központ. Idén is 2 szekcióban várják a látogatókat és lesznek a megszokott Hello Workshopok, Termék Demók, Hardware Hacking, Lockpicking és a fergeteges esti buli sem maradhat el!

Az idei esztendőben is két szerencsés olvasónk lehet gazdagabb egy-egy belépővel a rendezvényre. Ha szeretnéd a jegyek egyikét nincs más teendőd, mint kitölteni a lent űrlapot. A játék időtartama 5 nap. Hajrá!

A játék lezárult, nyertesek, jó válaszok itt.

Az ajándékot a Hacktivity Kft. ajánlotta fel. Az idei kérdéseket a Silent Signal etikus hackerei állították össze Nektek.

Jelen nyereményjáték alkalmazás adatainak kezelője és szervezője a MediaArt Online Megoldások Kft. (továbbiakban: Szervező). Felhasználó az űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat a Szervező jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

A Felhasználó felelős az általa megadott adatok megfelelőségéért. A Szervező a Felhasználó által hibásan megadott adatokért nem tehető felelőssé. A Szervező a megadott adatokat másnak nem adja át. A Szervező a Felhasználó által megadott adatokat a nyereményjáték nyertesének kiértesítésére használhatja fel. Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 2011. évi CXII. törvény előírásainak.

Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-78938/2014.