Megpróbáltuk összeszedni, mi történt a kisebb-nagyobb trackerekkel az elmúlt napokban, milyen említésre érdemes új hírek vannak. Kis hazai torrent színes.

 • A GigaTorrents-en vége a szabad regisztrációnak, ha hihetünk a főoldali statisztikának, akkor most 40 ezeren vannak az oldalon. Feltöltőt, Szuperfeltöltőt és Segítőket toboroznak. Emellett már ők is elérhetők a népszerű microblog oldalon, a Twitteren.
 • Megszűnt a PirateDay torrentoldal. A PD idén múlt 6 éves, és igazából jó kis oldal volt. Nem a “netcigány” réteg készítette, mindig szép és igényes oldal volt, főleg scene tartalommal. A legnagyobb baja talán az volt, hogy igazán nem tudott kitörni a kisebb oldal szerepéből, és nem tudott sok felhasználót magához édesgetni a többi oldalról. Béke poraira. Akit érdekel, annó mi volt a véleményünk róla, az elolvashatja az ide tartozó Boncasztalt. Annyi biztos, hogy a felhasználók adatát nem adják, nem biztosítanak arra lehetőséget, hogy valaki csak úgy lecsapjon a volt Pday-es userekre.

Kedves Felhasználók!

Hosszas gondolkodás után arra jutottunk, hogy nem tudjuk tovább üzemeltetni a Pirateday torrent oldalt.
Több mint 6 éven keresztül egy lelkes csapat szerkesztette, időt energiát és pénzt se sajnálva.

Jelen helyzetben jobbnak láttuk ha most befejezzük. Köszönjük a sok biztatás és visszajelzést, reméljük okoztunk némi örömet is ezen idő alatt.

Mi lesz ezután, mi lesz  az adataitokkal?
Nem adjuk ki. Nem állunk össze senkivel. Egyszer talán ismét újrakezdjük.

Az oldal még 2013.02.14. (csütörtök estig üzemel)

UI.: NE küldjetek támogatás , ha mégis visszautalásra kerül!

Maradunk tisztelettel.

Staff
PDAY 2007-2013

 

 • Mindjárt szorosan ide tartozik egy hír a Carpathiansról is, amin magam is meglepődtem egy kicsit. A két oldal vezetői között ugyanis a Carp-on olvasható hír szerint voltak eszmecserék azzal kapcsolatban, hogy összefogjanak. Nyilván mindkét oldal az alsóbb vizekben evez, viszont stílusok és működésük hasonló, normális feltöltések, normális oldal. Sajnos ez nem valósult meg, bár az ottani staff egy része támogatta az elképzelést (“a tárgyalások megkezdését)”, de a felsővezetés sajnos elutasította ezt a lehetőséget. A Carp szívesen látna minden volt PirateDay-es felhasználót, már csak azért is, hogy megőrizzék az ott kialakult(?) közösséget. Ebből a célból létrehoztak egy fórumot, ahol a Carp felhasználóknak lehetősége van “összehozni” a társaságot. (érsd: van egy fórum, ahol lehet beszélni az oldalról).
 • Kapott az alkalmon a PREtorians oldala is, és “tisztelegve – és egyben szomorúan értesülve a PirateDay oldal nyugdíjba vonuló tagjai előtt” ma éjfélig nyitva van a regisztrációjuk.
 • A (new)Insane is sajnálatát fejezi ki Pday miatt, ma (vasárnap) estig oda is szabad a regisztráció.
 • A BitMúmián megújult a Múmia lottó, és a Tippmix játék. Őrület, mi?
 • Szigorít az oldalán a Deathlord (lord mutassa utad, barátom!). Bevezették a “Tartozás korlát funkciót”, ami egy automatikus letöltési megvonás abban az esetben, ha valaki nem teljesíti a seedkötelezettséget. Ha ez valakivel megtörténik, úgy kaphatja vissza a letöltési jogát, hogy a tartozásainak számát csökkenti – seedel.
 • A bH-n “utóvaletin napot” és Oscar gála ünneplést tartanak, ezért freeleech van, ráadásul minden slotkorlátozást felfüggesztettek. A cél a korábbi peer rekord megdöntése. Ettől – vasárnap reggel – még messze vannak, hiszen a rekord 753.959, míg a mostani peer állás alig több mint 300 ezer.
 • A LibraNet oldalán is nyitott a regisztráció, elméletileg 6000 felhasználóig. Jelenleg kicsivel több mint 5400 felhasználó van az oldalon.
 • A HDEVO oldalán “egyéb oldalak hibája miatt” jelszót cseréltek mindenkinek, jelszó-emlékeztetőt használva mindenki újra be tud majd lépni az oldalra.
 •  Az nCore átverés még mindig megy, lassan több fake oldal lesz, mint Dallas epizód. Ahogy a következő képek mutatják, naiv hiszékeny emberek még mindig vannak, és küldik az SMS-t a semmiért. A PayPal cím egy bizonyos nagyon megbízhatónak látszódó [email protected] email címre mutat.

ncore_fake

 

Upsz, “véletlenül” nem takartuk ki a nevet. Bocsi Roland!

A 120 forintos sms pedig igazából 2000 Ft-ba kerül:

ncore_fake_atveres