Január 30. óta nem elérhető a feliratok.hu. Ennek okairól egy közleményben tájékoztatták a felhasználókat, feltöltőket, melyet megpróbálunk viszonylag röviden összefoglalni.

Hozzánk is eljutott az email, amelyben értesített az admin csapat, hogy ne is keressük szokott helyén az oldalt, mivel a tulajdonossal való nézeteltérések következményeképpen elköltöztek. A konfliktusok már egy ideje tartottak, elmondásuk szerint a tulajdonos képtelen volt az együttműködésre, így az adminok kezükbe vették az irányítást. A tulajdonos válasza erre az oldal elérhetőségének megszüntetése volt.

SuperSubtitles

Az oldal működésével korábban nem is foglalkozott a tulaj, akinek még a kilétét sem tudták az adminok, így a feladatok teljesen rájuk hárultak, ugyanakkor fejlesztésre, az oldal fejlődésére így aligha volt lehetőség. Decemberben pedig a tulajdonos szó nélkül letiltotta az addigi mirrorokat és elindította a sajátjait, valamint beüzemelte a capcha-t. Sokszori üzengetés sem talált el hozzá, így a srácok a továbblépés mellett döntöttek.

Új mirrorokat hoztak létre, és immár nem áll semmi az útjukba. Továbbra is szorgalmasan dolgoznak az oldalon és annak fejlesztésén. Az egyetlen negatív dolog, hogy a feliratok.hu és vele együtt a fórum a tulajnál maradt, így arra már hiába kattintunk. Egy érdekesség azonban feltűnhet mindenkinek: ma már (nem tudom, tegnap is így volt-e) a feliratok.hu az sg.hu-ra irányít. Nem akarok feleslegesen összeesküvés elméleteket gyártani, és nem is kell másnak se (elég egyértelműnek tűnik a helyzet), de már kapizsgálom mire volt az eddigi háttérbe húzódás…

Az adminok továbbra is várják a felhasználókat és a feltöltők munkáit, de ezentúl a [email protected] emailcímen érhetőek el.

http://feliratok.na.tl
http://feliratok.ro.lt/
http://feliratok.hs.vc/