A fehér lista a megbízható hazai oldalakat tartalmazza, olyanokat, amelyeket bátran ajánlunk. A lista tartalmát mi állítjuk össze, de nagyon fontos, hogy Ti is javasolhattok oldalakat, és a listában található  oldalakról is várjuk az érveket, ellenérveket.

Az alapfeltétel:

  • nincs sms regisztráció
  • nincs sms-es feltöltés és / vagy kredit vásárlás
  • az oldal nem keveredett spamelési botrányba
  • megbízató, stabil háttérrel rendelkezik
  • támogatás csakis önzetlen alapon

Frissítve: 2016. január 11.

Az Asva.info BitTorrent tracker fehér listája:

Carpathians

A Carpathians egy remek oldal, akár kezdőknek, akár haladóknak. Az oldalra 99 százalékban szabad a regisztráció, ráadásul a tracker ratio free, azaz nem számolják el a letöltésünket, csak a feltöltést. Nincs elvárt arány. Az oldalra főleg minőségi, de nem feltétlen scene anyagok kerülnek fel.

Bit-Book

A Bit-Book-on is botrányok nélkül zajlik az élet. Az oldalon nincs sms regisztráció, nincs támogatás. A szerverrel ugyan volt egy kisebb gond az elmúlt hónapokban, de azóta minden a megszokott módon zajlik. Az oldal ráadásul egy réteg tracker, ezért is ajánlott. Részletes boncasztal az oldalról.

Megszűnt: http://asva.info/bezart-a-bit-book-2011-12.html

bitHUmen

A bitHUmen az első magyar tracker, és kisebb megszakításokkal, de stabilan működik. A lefoglalások sem tudták megállítani. A trackert az utóbbi időben (2009 második fele) sűrűn fejlesztik, kisebb nagyobb olyan feature-ök kerültek bele, amelyek nagyon hasznosak, és más oldalon még nem láthattunk. Az oldalra nehéz bekerülni, és egy átlagfelhasználónak arányt tartani sem egyszerű a sok overseedelt torrent miatt. Ezen könnyít a szorzós rendszer, a régebbi torrentek feltöltéseit egyre nagyobb arányban számolják el. Részletes boncasztal az oldalról.

PirateDay

A PirateDay egy szintén remek oldal, bár bekerülni ide is csak meghívóval lehet. Pár banneren kívül az egyetlen hátulütő a néha körüzenetben elküldött reklám. De támogatás- és sms-mentes az oldal. Színvonalas megjelenéssel és tartalommal rendelkezik. Az arányunkat az egy-egy free torrenttel tudjuk könnyen szinten tartani. Az oldal egyébként jól seedelhető. Részletes boncasztal az oldalról.

Megszűnt: http://asva.info/ez-a-pirateday-nem-az-a-pirateday-2013-04.html

HDpre lásd: HDEVO

A HDpre az egyetlen hazai, kizárólag hd tartalommal foglalkozó oldal. Bejutni nem egyszerű, de néha tartanak nyitott regisztrációt. A staff megbízható, a szerver háttere is – kivéve az utóbbi offline időszakot. Paypalos támogatási lehetőség és egy kevés Google reklám van, de bőven elviselhető.

Az utódja, a HDEVO Beolvadt a bitHUmen-be: http://asva.info/beolvad-a-hdevo-a-bithumenbe-2013-04.html

BladeSector

A BladeSector egy – jelenleg – kicsi, de stabil, és abszolút megbízható oldal. A trackeren sok az ingyenes, félig ingyenes, vagy éppen dupla feltöltés elszámolással rendelkező torrent. A feltöltött torrentek minőségét a staff ellenőrzi, így az oldal igazán jó választás lehet azoknak, akik még csak kezdő torrentesek. Banner csak a főoldalon van, támogatásnak pedig nyoma sincs.

Bezárt.

BitGate / TvStore

A BitGate az első hazai sorozatos oldal. Bekerülni elég nehéz, mert nyílt regisztrációs lehetőség csak nagyon ritkán van. Az oldalon nincs idegesítő banner, nincs támogatás, nincs sms. Megbízható, ajánlott.

EVOlution lásd: HDEVO

Ezen az oldalon szintén minden rendben megy. Egyszer (fixme) volt egy komolyabb adatvesztés, de azóta gond, sms támogatás és spam nélkül üzemel, immár három éve. A sok kiemelt, ingyenes és duplán elszámolt torrentek miatt könnyű jó arányt tartani az oldalon, ahol nagyrészt scene anyagok vannak, jó minőségben.

HDEVO

Két fehér oldal egyesüléséből született a HDEVO, amely idén nyáron volt egy éves.

Az utódja, a HDEVO Beolvadt a bitHUmen-be: http://asva.info/beolvad-a-hdevo-a-bithumenbe-2013-04.html

Gigatorrents

Bár a staff kettészakadt, az oldalról nem lehet rosszat mondani. Pénzt és támogatást soha nem kértek, és nem is fogadtak el. Szerencsére spamelési botrányba sem keveredtek.

Torrenthun

A Torrenthun-t a Gigatorrentsből kivált staff csapat alapította. Voltak azért kisebb gondok itt, hiszen a felhasználóknak kiküldtek egy emailt, hogy ha szeretnének regiszráljanak az ő oldalukra is. Innen nézve ez nem túl szép dolog, de megbocsátható, mivel a staffot nem pénzéhes tinik alkotják.

Megszűnt.

SWZ
A 2011-es év végén, fórumos warezből alakult torrentoldal, melyen nincsenek sem bannerek, sem bármiféle támogatási funkció. Az oldal érdekessége, hogy a staff által feltöltött torrenteket igyekeztek webseed készforrással is ellátni, kvázi így a nulla seedes torrenteket is életre kelteni.

Bezártak, jogi dolgok miatt: http://asva.info/szazmillios-kar-miatt-kell-felelniuk-egy-magyar-torrentoldal-uzemeltetoinek-2016-01.html